Arbeidsbemiddeling

 ‘Kies een baan waarvan je houdt en je zult nooit in je leven meer een dag hoeven werken'

Mijn visie is dat je zichtbaar beter presteert als je werk mag doen wat je echt leuk vindt! Gevolg is niet alleen een gemotiveerde medewerker maar ook een fijne sfeer op de werkvloer. Uiteindelijk heeft dat ook zijn effect op de organisatie, die duidelijk beter zal presteren en zich mede daardoor kan onderscheiden van de concurrentie. 

Mijn missie is dan ook om de perfecte match tussen werkgever en kandidaat te vinden, of het nu een tijdelijke of vaste positie betreft. Een langetermijnrelatie is waar ik naar streef; dat betekent open en eerlijk zakendoen.

Mijn dienstverlening bestaat uit arbeidsbemiddeling, uitzenden, werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en loopbaanbegeleiding. Mijn jarenlange ervaring in de zakelijke dienstverlening en ICT maakt dat ik mij vooral op die vakgebieden onderscheid ten opzichte van andere bemiddelaars.

Wat kunt u van mij verwachten?

Voor de werkgever kan ik veel van het werk in het arbeidsbemiddelingsproces uit handen nemen, maar ik help de werkgever ook graag door mee te denken over de vacature en hoe deze het beste in te vullen.

Voor de kandidaat ben ik coach en begeleider op weg naar een mooie baan. Positief en optimistisch, maar ook streng en rechtvaardig wanneer nodig. De ideale match bestaat immers uit twee componenten.