Loopbaancounseling

"Soms zit het mee, soms zit het tegen..." 
 
Een specifiek onderwerp dat nadere toelichting behoeft is loopbaancounseling. Het komt regelmatig voor dat iemand zich niet meer thuis voelt in de organisatie waar hij/zij werkzaam is of dat de baan niet meer de voldoening geeft die er in het verleden altijd geweest is.
 
Daar kunnen vele redenen aan ten grondslag liggen. De organisatie kan veranderd zijn bijvoorbeeld als gevolg van een fusie, reorganisatie of overname. De functie kan veranderd zijn bijvoorbeeld als gevolg van de steeds sneller oprukkende automatisering.
Maar misschien nog wel het belangrijkste; je bent zelf veranderd. Jouw waarden en de wijze waarop je in het leven staat veranderen ook met de tijd. Het is een gegeven dat naarmate je ouder wordt zingeving een belangrijkere rol gaat spelen.
Maar wat betekenen die veranderingen voor jou en je baan?
 
Bij loopbaancounseling gaan wij op zoek naar de juiste match tussen jouw ambities, verlangens en competenties enerzijds en de 'ideale' baan. Door inzicht te creëren in jouw drijfveren en interesses, waar wordt je nu echt gelukkig van, wordt het mogelijk een baan te vinden die aansluit bij jou.
 
Een baan die dicht bij jezelf staat zal je de meeste voldoening maar ook het meeste succes opleveren!
 
 
 
 
 

~ ~ Kies een baan waarvan je houdt en je zult nooit in je leven meer een dag hoeven werken ~~
Confucius