Mijn talent als Coach

Op het gebied van coaching kan ik veel voor u betekenen!
 
Na een heel leven als ondernemer waarbij ik met vele mooie mensen en organisaties heb mogen werken ben ik tot de conclusie gekomen dat zingeving een steeds belangrijkere rol in mijn leven is gaan spelen. 

Phoenix met haar vele opleidingen heeft mij geholpen de juiste stappen te nemen en invulling te geven aan dat verlangen. Sinds die tijd ben ik, met veel plezier, als coach actief, werkend met teams en op individueel niveau.
 
Mijn stijl is er een van openheid, met warmte en betrokkenheid. Direct reflecterend, dynamisch en energiek, met humor, recht door zee, soms confronterend en zeker niet zweverig. Ik maak gebruik van mijn eigen bestuurservaring en levenslessen, van Neuro Linguistisch Programmeren (NLP), Transactionele Analyse (TA) en Systemisch Werken (familie en organisatie opstellingen).
 

 
Kernbegrippen daarbij zijn:
  • Persoonlijke coaching (life coaching) gericht op bewustwording van het eigen gedrag en de effecten daarvan
  • Loopbaancounseling gericht op het vinden van de juiste functie passend bij jouw persoonlijkheid
  • Teamcoaching gericht op het ontwikkelen van het team vanuit het 'zijn' van ieder individu
  • Competentiegericht coachen gericht op het ontwikkelen van de competenties en de effectiviteit daarvan